Haber

Çukurca’ya yeni yapılacak düğün salonunun temeli atıldı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde yapılması planlanan düğün salonunun temeli atıldı.

Çukurca Belediyesi tarafından ilçenin Emir Şaban Mahallesi’ne yapılacak düğün salonunun temel atma merasiminde konuşan Kaymakam Hasan Kurt, değişimin insan hayatına getirdiği kolaylıklara değindi.

Bölgede insanların huzur içinde yaşadığını belirten Kurt, “Yıllar öncesine gittiğinizde vatandaşlarımız güvenlik sorunu nedeniyle meskenine ekmek götürme telaşı içindeyken artık çok şükür huzur ve inanç ortamında hem rahat çalışıyor hem de işlerini yürütüyor. Geçmişte maalesef birilerinin gençlerimizi kandırıp dağa götürme uğraşları varken artık biz bu çocuklara gelecek hayalleri kurduruyoruz. Gelecek hayalleri var. Gençlerimizle buluşmaya gittiğimizde çocuklarımız hayallerini anlatıyor. Öğretmen, tabip, sportmen olmak isteyenler var.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Ensar Dündar ise 7 metrekare alana inşa edilen düğün salonunun kapalı alanının 2 bin metrekare olduğunu belirterek, projenin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

AK Parti İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek ise belediye başkanlarının hizmette yarış içinde olduğunu dile getirdi.

Huzurlu bir yaşam sürdüren insanların eskiyi hatırlamak istemediğini vurgulayan Özbek, “Eskiden dünya başkanlarına karşı el pençe dururduk. Artık dünya önderleri Cumhurbaşkanımızın huzurunda el pençe duruyor. İnsanın bu türlü güçlü bir önderin olmasını ne kadar hoş. Gurur duyuyoruz.” dedi.

Törene İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cankurtaran, İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan, Çukurca AK Parti İlçe Lideri Zeki Derin ve vatandaşlar katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu