Haber

Aslı Baykal ‘AK Parti’ye Katılıyor’ İddialarına Yanıt Verdi

CHP’den istifa eden Aslı Baykal, AK Parti’ye katılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. Onedio Haber Müdürü Abdullah Demir’e konuşan Baykal, ‘Benim şu an yaptığım teorik bir çalışma. Hiçbir yere katıldığım yok‘ tabirlerini kullandı.

İstifasının akabinde CHP’yi sert sözlerle eleştirmeye başlamıştı

CHP’nin eski genel başkanı Deniz Baykal’ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal, geçen ay sosyal medya hesabından CHP’den istifa ettiğini duyurmuştu. Baykal istifasının ardından yaptığı açıklamalarda CHP’yi sert halde eleştirmeye başlamış ve  şunları söylemişti: ‘CHP ciddi bir savrulma yaşıyor. Bu savrulmadaki en can acıtıcı nokta CHP’nin gayri ulusal bir duruma gelmesidir. Atatürkçüler bu devir itibariyle gayret alanı olarak Millet İttifakı’nda hiçbir şekilde imkan bulamayacaktır. CHP gelecek için umut vermiyor.’

“AK Parti’ye katıldığım yönünde çıkan haberler gerçek dışıdır”

Aslı Baykal’ın son dönemdeki “milli” ve “gayrı-milli” paylaşımları sonrası ise bugün sosyal medyada AK Parti’ye katılacağı tarafında birtakım argümanlar çıktı. Hükümete yakın Yeni Şafak Gazetesi Müellifi İbrahim Karagül haberler sonrası yaptığı bir paylaşımda ‘Aslı Baykal milli bir duruş sergiledi. Takdir edilmeli. Çünkü; CHP milli eksenden çıktı‘ tabirlerini kullandı. Baykal ise Onedio’ya yaptığı açıklamada AK Parti’ye katılacağı istikametindeki haberlerin gerçek dışı olduğunu lisana getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu